winkelmandje 
menu

Wat wij doen 

  • Vraagstukken. We komen veel (jonge) mensen tegen die iets concreets willen doen dat zowel economisch, als sociaal en cultureel-spiritueel vernieuwend is. Dat bijdraagt aan idealen. Je wilt iets ondernemen, maar hoe pak je dat aan. Hoe kan je de juiste ingang, een geschikte plek of mogelijkheid vinden. Er komt veel bij kijken: juridische structuur, businessplan, financiering, organisatie, samenwerken. Daar helpen wij bij.
  • Business-angels. Ieder mens heeft een engel. Een engel wil helpen, bij een initiatief, in je ontplooiing, om mens worden. Ook met bedrijven en organisaties, waar mensen samenwerken verbindt zich geest, is cultuur. Vidar Foundation gaat met je op zoek naar de impuls achter je initiatief.
  • Advies, training, verandering. We brengen je vervolgens in contact met de juiste, deskundige en inspirerende mensen. Die adviseren en begeleiden. Die zich inleven in je vraagstuk. Die kunnen helpen bij je initiatief, bij verandering of volgende stap. Wij adviseren en coachen startende en ervaren ondernemers en organisaties.
  • Bemiddeling, verbinding. Er zijn veel initiatieven, bestaande en nieuwe, waarvoor geschikte mensen worden gezocht. Mensen die zich enthousiast verbinden, verantwoordelijkheid en leiderschap tonen en ondernemend zijn. Vidar brengt zulke mensen en initiatieven samen
  • Vidar Foundation participeert. Wij vinden dat echte samenwerking geen vrijblijvende zaak is. Wij gaan een proces aan en daar verbinden wij van Vidar ons mee. Zonodig helpen we door te participeren in je onderneming. Of passende partners te vinden. Vidar is oa kapitaallid in Cooperatie Odin U.A , en mede aandeelhouder in Cooperatie Warmenbol, een belgische ambachtelijke bierbrouwer.
  • Uitgaves. De brochures in de zg Vidarreeks gaan over onderwerpen als geld, associaties, samenwerken in de economie, de betekenis van produceren en consumeren. Ze zijn te bestellen via de webshop en bij uitgeverij Nearchus CV.