winkelmandje 
menu

Leveringsvoorwaarden 

Uw bestelling wordt afgehandeld via dit adres:

Vidar Foundation
Benedictinessenhof 34
4818 BV Breda
013 761 0308

Levertijd

Doorgaans kunt u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen verwachten. Wij informeren u wanneer de levertijd anders is. In dat geval kunt u uw bestelling desgewenst annuleren.

Verzendkosten

De verzendkosten die wij u in rekening brengen zijn all-in en dienen ter dekking van de kosten van verpakkingsmateriaal en porto. De tarieven zijn gebaseerd op die van PostNL.

Betaling

Samen met uw bestelling ontvangt u de rekening. Die moet u binnen 14 dagen betalen. Daarbij gelden de voorwaarden zoals hieronder vermeld.

Levering en betaling buiten Nederland

Vidar Foundation levert ook buiten Nederland. Klanten uit EU-landen kunnen zonder extra kosten naar onze Nederlandse rekening overschrijven, klanten uit landen buiten de Europese Unie worden per email geïnformeerd over de nadere voorwaarden.

Bestellingen buiten Nederland dienen vooraf betaald te worden. Na ontvangst van uw bestelling informeren wij u per email.

Voorwaarden bij bankbetalingen

Het is voor internet tamelijk uniek dat u op rekening kunt bestellen. Om te zorgen dat we ook in de toekomst deze service kunnen bieden, zijn er wel enkele strikte voorwaarden van toepassing:

  • Het bedrag van de rekening moet echt binnen 14 dagen op onze rekening zijn bijgeschreven.
  • Als u niet op tijd betaald heeft, sturen we u een herinnering. Voor een onverhoopt noodzakelijke tweede herinnering moeten wij € 7,50 in rekening brengen.

Met uw bestelling stemt u in met deze voorwaarden.

Terugsturen van uw bestelling

Als het bestelde u niet bevalt, kunt u het binnen 8 dagen aan ons terugsturen. De zending moet onbeschadigd en goed verpakt zijn, en verzonden worden voor uw rekening. U bent in dat geval geen verdere kosten verschuldigd.

[Leveringsvoorwaarden Vidar Foundation 10 augustus 2018]